Bytte av sikringsarrangement

Er du opptatt av sikkerhet, bør du vurdere å bytte ut gamle sikringer.

Sikringsskap

Med skrusikringer kan du skru ut sikringer og det kan fremdeles være strøm i kursen, men med automatsikringer gjør du kursen helt spenningsløs. Det gjør automatsikringene tryggere for deg som forbruker. Med automatsikringer slipper du også å måtte løpe på butikken når sikringen ryker og du er fri for reservesikringer. 

Og hvis du bytter fra skrusikring til automatsikring, vil det være fornuftig å få installert en jordfeilbryter i samme slengen. Jordfeilbryteren vil slå ut kursen dersom det skulle oppstå feil på elektrisk utstyr eller ved fukt/vannskade. Haneseth leverer automatsikringer med jordfeilbryter for hver kurs som standard. 

Når du bestiller skifte av innmaten i sikringsskapet trenger vi informasjon om ditt eksisterende skap. Den enkleste måten er at du tar bilde av innsiden av skapet og kursoversikten, og sender det med bestillingen din. 

Vi kan også levere rammer innvendig og utvendig, slik at skapet fremstår som nytt. 
Forutsetning for det er at du sender med bilder og mål av skapet ditt, både høyde, bredde og dybde ut fra veggen. Gjelder sikringsskap med bredde 36cm eller 55cm. 

Ved alle bytter av sikringsskap vil et eventuelt tillegg for frakobling av strøm fra utsiden av huset komme i tillegg. Dette gjelder i de husstander der man ikke har inntakssikring separat fra sikringsskapet og strømleverandør må tilkalles for å koble fra og til i strømnettet.

Elektriker sjekker sikringsskap. Foto.
Gammelt og nytt sikringsskap. Foto.