L

Haneseth Bodø AS


Besøksadresse:

Verkstedveien 1, 8008 Bodø

Telefon:

75 53 50 50


e-post:

post@haneseth.no


Postadresse:

postboks 184
8001 Bodø

Orgnr 912326098

w

Om oss

Haneseth Bodø AS ble etablert i 1959 og det var her det hele startet med en bedrift på ca. 10 ansatte. I dag er vi i Bodø 75 ansatte og inngår i Haneseth Gruppen med hovedkontor i Bodø.

22.12.201614:00 Tommy Børli

Som en del av Haneseth Gruppen er vi en slagkraftig Nord-Norsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon, kommunikasjon og sikkerhet. Haneseth Gruppen dekker Nord-Norge med vår tilstedeværelse fra Mo i Rana i sør til Kirkenes i Nord. Vi er i dag en av nord Norges største aktører innen fagområdene.

Haneseth Bodø har også en underavdeling etablert på Fauske og servicebil i Saltdal, og sammen gjør vi alle arbeider fra de små serviceoppdrag i privatmarkedet og for lokale bedrifter, til de store totalleveransene for prosjekter og landsdekkende service avtaler. 

Haneseth har sentral godkjenning med ansvarsrett innenfor prosjektering, utførelse og kontroll i høyeste tiltaksklasser innenfor elektroinstallasjoner og vedlikehold. Haneseth er også autorisert kabel-tv installatør, teleinstallatør og sertifisert fiberinstallatør. Vi utfører arbeider for bl.a. Forsvaret, Tomra, Telenor, Canal Digital, NorNett, Signal, ISS og Universitetet i Nord.

Haneseth er godkjent som opplæringsbedrift innenfor fagene telekommunikasjon og elektriker og har i dag flere lærlinger innenfor begge områdene. 

Haneseth er IA-bedrift, til fordel for både ansatte og firmaet.

google map