Om oss

Haneseth Bodø AS ble etablert i 1959 og var i mange år en bedrift med ca 10 ansatte. Etter 2001 kom nye eiere inn og utviklet bedriften videre. I dag er vi i Bodø 83 ansatte og inngår i Haneseth Gruppen med hovedkontor i Bodø. Haneseth Bodø tilbyr i dag tjenester fra enkle serviceoppdrag i hjemmet til store komplekse prosjekter i hele Nord - Norge.

Vi har et mål og et ønske om å være "byens beste arbeidsplass" og det er mål som forplikter. Vi ønsker å gi våre ansatte interessante oppgaver og utviklingsmuligheter i bedriften og bidrar gjerne til kurs og videreutdanning. Det rekrutteres ofte til ledelsen fra interne søkere som har videreutdannet seg.

Haneseth er en slagkraftig nordnorsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon,VVS/rør, høyspent, ventilasjon, små-kraftverk, kommunikasjon og sikkerhet.

Haneseth Gruppen dekker Nord-Norge og har i 2021 passert 400 ansatte. Noe som gjør oss til en av landsdelens største aktører innen fagområdene. Haneseth Gruppen har sentral godkjenning med ansvarsrett for prosjektering og utførelse i høyeste tiltaksklasse innenfor brann og nødlys. Haneseth Gruppen er også autorisert Ekom installatør og sertifisert fiberinstallatør. Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 innen rør, sanitær, varme/kjøleanlegg og sprinkleranlegg. Gruppen har flere landsdekkende avtaler. Haneseth er godkjent som opplæringsbedrift innenfor fagene telekommunikasjon,rørlegger, automatiker, elektriker og energimontør, og har i dag flere lærlinger innenfordisse områdene.

Merkenavnet Haneseth Gruppen ble etablert i 2005, men historien går helt tilbake til 1959.

Haneseth er IA-bedrift, til fordel for både ansatte og firmaet.

Besøk gjerne vår nettbutikk for tilbud på mange populære varer og pakkepriser for våre tjenester.