Firmagoder

I Haneseth er vi stolt av å ha et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi prioriterer høyt og arrangere sosiale arrangementer og firmaturer i Haneseth regi, og vi arrangerer egne temakvelder tilpasset de ansattes ønsker.

Firmaets generelle interesse for fotball sørger også for at mange av de store fotballkampene i Champions League og andre arrangementer gjøres noe sosialt ut av og vises på storskjerm inne i firmaets lokaler.

Haneseth har en egen fotballklubb som har treninger i nordlandshallen på torsdager, alle ansatte og kunder er velkommen til å delta.  Fotballklubben er med hvert år i sponsorturneringer som arangeres av Bodø-Glimt og har flere år gjort en meget god innsats.

Haneseth eier i tillegg egen velplassert hytte i Sulitjelma Fjellandsby med alpinanlegg i ut-døra avstand. Her inkluderer et hytteopphold fri bruk av alpinanlegget.

Vi er opptatte av å være en sporty og attraktiv arbeidsgiver og tilbyr alle ansatte sponset treningsabbonnement på Stamina, mange av firmaets ansatte benytter dette tilbudet jevnlig.

Haneseth Bodø AS har en egen sykkelklubb og vi deltar hvert år i Midnattsolrittet og har i flere år vært en av bedrifterne med flest deltakere.  Vi er stolte av å delta så mange og vi er med og profilerer Haneseth, både egne ansatte, nærmeste famileie og kunder er velkommen til å delta.

Vi har billetter til alle hjemmekampene til Bodø Glimt og er med på sponsorarrangementer i regi av klubben.  Ansatte kan melde sin interesse for billetter via intranettsiden.

Alle som er ansatte i Haneseth får på første arbeidsdag sin egen mailadresse og en inlogging til bedriftens intranettsider.  Vi bruker mail og intranett til det aller meste av informasjon om hva som skjer i bedriften og HMS, søknad om fri, sosiale tiltak osv.

Vi bruker også facebook aktivt for intern informasjon og reklamering.

Ansatt ved Haneseth. Foto.