Bestillingsskjema privat

Her kan du bestille elektriker, svakstrømstekniker eller rørlegger. Fyll ut arbeidsbeskrivelsen så detaljert som mulig for mest mulig effektiv behandling av din bestilling. Vi behandler alle forespørsler samme arbeidsdag

Som privatperson er du alltid velkommen som kunde hos oss

Vi har innført konseptet "Som Avtalt" for og sikre deg som kunde den beste service, kvalitet og oppfølgning på våre produkter. Fra første gang du henvender deg og til jobben er utført, og i mange år etter dette vil vi gjøre som avtalt, og sørge for at du som kunde er fornøyd.

Som avtalt innebærer at:

  1. Våre montører alltid kommer til avtalt tid
  2. Våre fagpersoner opptrer høflig og hjelpsomt
  3. Arbeidet utføres fagmessig
  4. Du får tilsendt dokumentasjon på utført arbeid etter endt arbeid
  5. Vi etterlater arbeidsstedet ryddig og ordentlig
  6. Arbeidet utføres i henhold til avtale

Etter endt arbeid setter vi pris på om dere gir oss tilbakemelding på vårt tilbakemeldingsskjema.

Gå til tilbakemeldingsskjema

Boligmappa

Vi har nå knyttet våre systemer opp mot boligmappa.no og sender all dokumentasjon på utført arbeid i direkte til din boligmappe. Boligmappa.no er boligens servicehefte på nett og er gratis for alle norske boligeiere.

Boligmappa.no er et resultat av et felles bransjeløft for å sikre boligeier tilgang til viktig boligdokumentasjon. Når du velger en bedrift som kan levere dokumentasjon til boligmappa, kan du være trygg på at bedriften har sine kvalifikasjoner i orden. Kun kvalifiserte håndverkerbedrifter er med i boligmappa.

Bak boligmappa står blant annet Foreningen for EL – og IT-Bedriftene, Norske Rørleggerbedrifter Landsforening og Norsk Eiendomsinformasjon AS som er heleid av Nærings og Handelsdepartementet.


Les mer på boligmappa.no

Elektroingeniør. Foto.