Nye Tverlandet Skole

Haneseth Bodø har fått oppdraget med installasjoner på Nye Tverlandet Skole

Nye Tverlandet Skole

Haneseth Bodø har fått oppdraget med el-installasjoner på Nye Tverlandet skole for Veidekke Entreprenør og Bodø Kommune. 

Prosjektet har oppstart i årsskiftet 2017/2018. 

Om prosjektet:

Når elevene kommer til skolestart 2019 på Nye Tverlandet skole vil den ha plass til 750 elever fra 1.-10. klasse. 9400 kvadratmeter over to etasjer gir mulighet til tre klasser per årstrinn, alle nødvendige funksjoner og ny gymsal. Skolen blir bygd på Vestre Løding.

– Vi har tatt høyde for folkevekst på Tverlandet i beregningen. Folk må bare hive seg rundt, sier Bodø kommunes prosjektansvarlig Sissel Olga Pettersen med et smil.

Elevenes uteområde
Løding skole og Tverlandet skole blir slått sammen når den nye står klar. Elevene ved begge skolene har vært med på å utforme de flotte uteområdene rundt sin nye skole.

– Elevene har hatt arbeidsgrupper som har gitt svært gode innspill på hvordan de vil ha det. De har vært veldig kreative, og kommer til å kjenne igjen forslagene sine i området når de starter på skolen. Det har vært en veldig inspirerende prosess for oss i planleggingen også, sier Pettersen.

Veidekkes største
Nye Tverlandet skole er et av de største skoleprosjektene Veidekke har hatt i Nord-Norge.

– Både i elevtall og budsjettstørrelse. Jeg mener jo at skolebygg er noe av det mest meningsfulle vi kan bygge, så dette er et stort og viktig oppdrag for oss, sier Veidekkes distriktsleder Ronny Robertsen.

Dette blir Bodøs første skole som skal bygges etter passivhusstandard. Nytt basseng og idrettshall kommer som et eget prosjekt ved siden av skoleprosjektet.

Nye Tverlandet Skole
Tverlandet skole. Illustrasjon.