Haneseth Bodø prosjekt

Store prosjekter

Haneseth går online med sine montører

Jan-Kristian Hansen og avelingsleder Steinar Nesheim. Foto.

Haneseth prosjekt tar i bruk nettbrett i arbeidet med større prosjekt. Jan-Kristian Hansen og avelingsleder Steinar Nesheim går online. 

Haneseth går online med sine montører

Haneseth Bodø AS tar i bruk nettbrett og online løsninger på store prosjekt.

Haneseth Bodø AS har som mål å øke effektiviteten og kvaliteten på alle store prosjekt. 

3D tegninger og skjema på online nettbrett til alle i ledelsen og montørene, er måten å gjøre dette på. Byporten i Bodø blir det første store prosjektet de igangsetter ved hjelp av online kommunikasjon med nettbrett.

Vi ønsker å bli mer effektive, gi kunden bedre kvalitet og samtidig gjøre egne ansatte motiverte

- Vi har vært på leting etter et verktøy for å bedre kommunikasjonen. Vi lager nå alle tegninger i 3D og kjøper inn nettbrett for online kommunikasjon. Når endringene legges inn, går de online til alle deltakerne, forteller Jan-Kristian Hansen, prosjekteringssjef i Haneseth Bodø AS.

- Jeg har stor tro på at dette er måten vi må jobbe på. Målet vårt er å bli papirløse, sier Steinar Nesheim, avdelingsleder prosjekt.

Jostein Hansen, Jan-Kristian Hansen, Tommy Saksenvik. Foto.

Byporten i Bodø er Haneseth Bodø sin første totaltekniske entreprise. Jan-Kristian Hansen i prosjektering i midten. T.v. Jostein Hansen. T.h. Tommy Saksenvik. Begge jobber i Haneseth VVS Bodø.  

Ansatte ved Haneseth Bodø utenfor Ramsalt. Foto.

Ramsalt i sentrum av Bodø er ett av flere store prosjekt hvor Haneseth Bodø AS har et arbeidslag på plass. 

Leverer totalentrepriser

Haneseth Bodø AS har over tid bygd kompetanse, og jobber nå med sin første totalteknisk entreprise, der både elektro og vvs er med.

Planen er å gjøre flere slike jobber.

- Vi prosjekterer alle de store jobbene vi får. Denne jobben starter ofte et år i forveien av byggestart. Videre drifter og bygger vi prosjekt - og vi følger da prosjektet helt fra planleggingen til ferdigstillelse, sier Nesheim.

Det være seg elektro, automasjon, ventilasjon, rør, lys, nettverk og fiber -  og selve prosjekteringen.

En annen effekt av online kommunikasjon, er at ledelsen da kan sitte i møter og vise til at de ønskede endringene allerede er gjort.

Jan-Kristian Hansen og Lasse Jørgensen. Foto.

Jan-Kristian Hansen og Lasse Jørgensen i Haneseth Bodø AS tar seg av store totalentrepriser og større prosjekteringer. The Storm i sentrum av Bodø er ett av prosjektene hvor Haneseth Bodø AS er involvert. 

Økt kvalitet og effektivitet

- Før fikk jeg alle arbeidstegninger på papir. Tidligere måtte også montørene ringe konsulenten som satt på tegningene for å melde inn endringer. Deretter måtte tegningen sendes til anlegget før jobben kunne gjøres. Med online nettbrett og 3D blir jobben enormt mer effektiv spesielt for montørene, sier daglig leder Kjell Hansen.

Vi har satt oss som mål å bli best i Norge på prosjektering og gjennomføring av store prosjekt

Økt kvalitet og kundetilfredshet er andre aspekt Haneseth Bodø ser for seg. Online nettbrett testes nå ut under arbeidet på Ramsalt, og blir for fullt satt i drift med totalentreprisen på Byporten i Olav Vs gate. Deretter blir teknologien knyttet til alle store jobber bedriften får.

Ideen kom fra en ansatt

Ideen om online jobbing kom under et internt møte. En av de ansatte la fram ideen. Ledelsen sa ja.

Slik vil Haneseth Bodø ha det.

- Vi har et strategiutvalg i Haneseth, hvor også montørene er med. Det gjør at vi har svært kort vei fra idé til gjennomføring, sier Hansen.

Kontorbygget BIG (Bodø Innovation Gate) på Stormyra i Bodø er en stor jobb for Haneseth Bodø. Bedriften har derfor et stort arbeidslag på plass. Bygget har kvalitet som passivhus, og er det nordligste Breem Excellent.

Fire store prosjekt

Haneseth Bodø AS er for tiden engasjert i fire store prosjekt i Bodø. Disse er:

Byporten

Fylkesmannen i Nordlands nye lokaler i Fridthjof Nansens vei mellom Aspmyra stadion og Olav V gate.

Totalteknisk entreprise som involverer prosjektering og gjennomføring i alle de tekniske fagene: elektro, telekommunikasjon, automatikk, rør og ventilasjon til null feil ved overlevering av bygget.

Les mer om Byporten på consto.no

The Storm

Hotell og leiligheter i Dronningens gate i sentrum av Bodø. Haneseth utfører prosjektering og utførelse av elektrotekniske installasjoner.

Les mer om The Storm på corponor.no

BIG (Bodø Innovation Gate)

Kontorbygg på Stormyra. Haneseth utfører prosjektering og utførelse av elektrotekniske installasjoner.

Les mer om Bodø Innovation Gate på hundholmenbyutvikling.no

Ramsalt

Elektrotekniske installasjoner i 106 leiligheter og grunninstallasjon i næringsarealer. Ramsalt er under bygging på bryggekanten i sentrum av Bodø.

Les mer om Ramsalt på boramsalt.no

Haneseth Bodø AS

Haneseth Bodø AS ble etablert i 1959 og det var her det hele startet med en bedrift på ca. 10 ansatte. I dag er vi i Bodø 75 ansatte og inngår i Haneseth Gruppen med hovedkontor i Bodø.

Haneseth er en slagkraftig nordnorsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon, ventilasjon, rør, høyspent, små-kraftverk, kommunikasjon og sikkerhet.

Haneseth Gruppen dekker Nord-Norge og har i 2019 passert 370 ansatte. Haneseth Gruppen har sentral godkjenning med ansvarsrett for prosjektering og utførelse i høyeste tiltaksklasse innenfor brann og nødlys. Haneseth Gruppen er også autorisert Ekom installatør og sertifisert fiberinstallatør. Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3 for prosjektering og utførelse.

Kontaktpersoner :

Steinar Nesheim, driftsjefsjef tlf 991 59645 mail sn@haneseth.no

Kjell Hansen, daglig leder tlf 480 84505m mail kh@haneseth.no

bodo.haneseth.no

E-post:  post@haneseth.no

Telefon:  75 53 50 50

Haneseth Bodø på Facebook

Se original artikkel «Haneseth går online med sine montører» på an.no

Jan-Kristian Hansen og avelingsleder Steinar Nesheim. Foto.